Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


Frank Janssen - Nijmegen

veel fietsplezier van mijn Santos met Rohloff, ondanks klein mankement aan de fiets dat overigens top opgelost is door John. goede service.

zondag 25 juni 2017 12:06
Beck

Hoi john 

Ik wilde toch even laten weten dat ik dankzij de bij jou gekochte Koga goed in Santiago ben aangekomen.

2610 km. Super fiets en tocht .

Geweldige mooie ervaring 

Groet uit Santiago

Beck 

vrijdag 16 juni 2017 08:38
Addy Kremer - Meppel

John, het was even een eindje rijden vanuit Meppel in Drenthe naar Beek in Limburg, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Dankzij jouw geduld en goede advies heb ik nu een geweldige Santos onder mijn k... die aanvoelt alsof hij voor mij gemaakt is. Na de montage van een iets smaller zadel en de aanschaf van een goede broek met zeem trap ik lachend afstanden van 50 tot 80 kilometer op een avond. Dank je wel voor je advies en ik zal jouw zaak zeker aanbevelen bij belangstellenden. 

donderdag 15 juni 2017 21:35
Jan Dekker - Enkhuizen,noord holland

jhon

wat ben ik blij met mijn Koga light runner! Ik was al een tijd opzoek naar dit type fiets en bij jou vond ik hem.

ik heb hem nu 2-3maanden en nog geen kilometer spijt.Jou benadering en klant gericht denken spreekt mij aan ,ik heb zelf 40 jaar ervaring als collega met 3 zaken .Toen ik stopte 3jaar terug zocht ik deze fiets al .Ik kan iedereen Jhon van co cycle aanbevelen,je moet soms wat kilometers rijden  maar het is echt de moeite waard,Jhon nogmaals bedankt,vr groet van uit het verre Enkhuizen

zaterdag 20 mei 2017 19:24
Nelleke - Zuid Holland

Een geweldige fiets laten bezorgen!

Dus blind gekocht op aanraden van John!

Wel 2 weken bedenktijd erbij gekregen.

Ben er onwijs blij mee en ik beveel go-cycle.nl dan ook van harte aan!

Nogmaals bedankt John!

zondag 30 april 2017 10:02
Eddy - Hasselt Belgie

Schitterende ervaring, ik ontmoette geen verkoper maar een begripvolle coach voor onze  nieuwe fietsen. Echt een aanrader.

Eddy

 

maandag 27 maart 2017 17:38
Heleen - Zeeland

2 weken geleden naar de winkel in Beek gegaan.

Goed advies, veel fietsen uitproberen. Geen opdringerige verkoop. Alle rust om zelf te beslissen.

Met een geweldige fiets naar huis vertrokken. Bleek thuis het achterlicht kapot te zijn. Gelijk zaterdagavond gemaild. Zondagochtend bericht terug en een paar dagen later een nieuw achterlicht opgestuurd gekregen.

Goede service!!!!

En dan nog 2 weken thuis de fiets uitproberen met de mogelijkheid om de fiets om te ruilen.

Sterk aan te bevelen om eens in Beek te gaan kijken.

Heleen

woensdag 08 maart 2017 09:07
Gert Spilt - Huizen

Afgelopen zaterdag trof ik op de site van Go-cycle de fiets aan, welke ik al lange tijd wenste en in de juiste maat.

Zaterdag avond mailde ik een vraag en kreeg zondag ochtend al antwoord. Na nog wat mails op zondag waren we eruit.

We spraken op maandag middag af en de fiets stond al klaar. John Kosters adviseerde eerst een proefrit alvorens de deal af te ronden en stelde de fiets af op mijn maat.

De fiets reed als nieuw, zag er ook zo uit en het vertrouwen wat ik direct bij binnenkomst kreeg gaven mij een goed gevoel.

ik beveel Go-cycle van harte aan omdat je iemand treft met passie voor fietsen en verstand van zaken.

Gert

15-11-2016

dinsdag 15 november 2016 12:57
Trudy vader Hoek - Epse

Ik was op zoek naar een trekkingfietsen en kwam uit bij John. Bij hem heb ik een Santos fiets gekocht. Echter....het voelde steeds minder goed. Af bleek... ik had mij onvoldoende georiënteerd. De fiets was perfect, maar ik had er geen klik mee. Schoorvoetend contact gezocht met John. Tot mij. Grote opluchting was Teruggeven geen probleem. Ik kreeg mijn geld terug. Ik ga me nu breder oriënteren en weet bijna zeker dat ik tzt bij John terugkom. Super service! 

maandag 14 november 2016 19:36
Peter van der Linden - Breda

Afgelopen zondag had ik wat rondgeneusd op Marktplaats, waarbij het me opviel dat Go-Cycle een mooi en uitgebreid aanbod van fietsen heeft. En ook fietsen met de eigenschappen welke ik zocht: natuurlijk een Rohloff-naaf, goede dragers, goede verlichting en hydraulische remmen.

Toen eerst (!) maar eens gekeken naar wat anderen over Go-Cycle schreven. Het gaat tenslotte niet om een half brood. Gérard Hermans uit Geldrop (zie hieronder) haalde me over de streep om meteen een mailtje naar John Kösters te sturen met de vraag of ik meteen maandag al kon komen kijken. Dat kon!

Tja, wat moet ik aan de reactie van Gérard nog toevoegen? Het was een plezierig en spannend bezoek, waarbij mijn oog meteen viel op een fiets van Idworx, een van de drie fietsen welke ik al op de website van Go-Cycle had geselecteerd. Meteen een proefrit gemaakt op een hellende weg (8%) vlakbij. Schakelen en stevig remmen uitgeprobeerd. Het was meteen uitstekend: alles was goed afgesteld en het was de juiste maat fiets voor mij. Heb de oude fiets ingeleverd, afgerekend en ben meteen gaan fietsen. Geweldig! John verzekerde mij dat ik a.h.w. een Ford Cortina inruilde voor een Bentley, en inderdaad - op 2 wielen na - heb ik nu inderdaad een Bentley voor mijn gevoel.

Als u nou denkt: "Nou nou, is dit alles niet een beetje overdreven", dan moet u echt eens bij John gaan kijken. De eerste stap heeft u al gezet door naar deze reviews te kijken. Ik ben in ieder geval dik tevreden.

Peter van der Linde, Breda, woensdag, 31 augustus 2016

p.s.: Ook Gérard bedankt hoor. En verder: John verdient op de website een betere portretfoto van zichzelf.

dinsdag 06 september 2016 06:41
Powered by JoomVita VitaBook

Wij leveren de Fiets die u zoekt