Gastenboek

Lees hier wat de klanten vinden van Go-Cycle.


Naast het lezen van deze reviews,
kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf.


Heleen - Zeeland

2 weken geleden naar de winkel in Beek gegaan.

Goed advies, veel fietsen uitproberen. Geen opdringerige verkoop. Alle rust om zelf te beslissen.

Met een geweldige fiets naar huis vertrokken. Bleek thuis het achterlicht kapot te zijn. Gelijk zaterdagavond gemaild. Zondagochtend bericht terug en een paar dagen later een nieuw achterlicht opgestuurd gekregen.

Goede service!!!!

En dan nog 2 weken thuis de fiets uitproberen met de mogelijkheid om de fiets om te ruilen.

Sterk aan te bevelen om eens in Beek te gaan kijken.

Heleen

woensdag 08 maart 2017 09:07
Gert Spilt - Huizen

Afgelopen zaterdag trof ik op de site van Go-cycle de fiets aan, welke ik al lange tijd wenste en in de juiste maat.

Zaterdag avond mailde ik een vraag en kreeg zondag ochtend al antwoord. Na nog wat mails op zondag waren we eruit.

We spraken op maandag middag af en de fiets stond al klaar. John Kosters adviseerde eerst een proefrit alvorens de deal af te ronden en stelde de fiets af op mijn maat.

De fiets reed als nieuw, zag er ook zo uit en het vertrouwen wat ik direct bij binnenkomst kreeg gaven mij een goed gevoel.

ik beveel Go-cycle van harte aan omdat je iemand treft met passie voor fietsen en verstand van zaken.

Gert

15-11-2016

dinsdag 15 november 2016 12:57
Trudy vader Hoek - Epse

Ik was op zoek naar een trekkingfietsen en kwam uit bij John. Bij hem heb ik een Santos fiets gekocht. Echter....het voelde steeds minder goed. Af bleek... ik had mij onvoldoende georiënteerd. De fiets was perfect, maar ik had er geen klik mee. Schoorvoetend contact gezocht met John. Tot mij. Grote opluchting was Teruggeven geen probleem. Ik kreeg mijn geld terug. Ik ga me nu breder oriënteren en weet bijna zeker dat ik tzt bij John terugkom. Super service! 

maandag 14 november 2016 19:36
Peter van der Linden - Breda

Afgelopen zondag had ik wat rondgeneusd op Marktplaats, waarbij het me opviel dat Go-Cycle een mooi en uitgebreid aanbod van fietsen heeft. En ook fietsen met de eigenschappen welke ik zocht: natuurlijk een Rohloff-naaf, goede dragers, goede verlichting en hydraulische remmen.

Toen eerst (!) maar eens gekeken naar wat anderen over Go-Cycle schreven. Het gaat tenslotte niet om een half brood. Gérard Hermans uit Geldrop (zie hieronder) haalde me over de streep om meteen een mailtje naar John Kösters te sturen met de vraag of ik meteen maandag al kon komen kijken. Dat kon!

Tja, wat moet ik aan de reactie van Gérard nog toevoegen? Het was een plezierig en spannend bezoek, waarbij mijn oog meteen viel op een fiets van Idworx, een van de drie fietsen welke ik al op de website van Go-Cycle had geselecteerd. Meteen een proefrit gemaakt op een hellende weg (8%) vlakbij. Schakelen en stevig remmen uitgeprobeerd. Het was meteen uitstekend: alles was goed afgesteld en het was de juiste maat fiets voor mij. Heb de oude fiets ingeleverd, afgerekend en ben meteen gaan fietsen. Geweldig! John verzekerde mij dat ik a.h.w. een Ford Cortina inruilde voor een Bentley, en inderdaad - op 2 wielen na - heb ik nu inderdaad een Bentley voor mijn gevoel.

Als u nou denkt: "Nou nou, is dit alles niet een beetje overdreven", dan moet u echt eens bij John gaan kijken. De eerste stap heeft u al gezet door naar deze reviews te kijken. Ik ben in ieder geval dik tevreden.

Peter van der Linde, Breda, woensdag, 31 augustus 2016

p.s.: Ook Gérard bedankt hoor. En verder: John verdient op de website een betere portretfoto van zichzelf.

dinsdag 06 september 2016 06:41
Sammy - Beerse

Bij Go-cycle kon ik op mijn gemak een aantal fietsen uitproberen.

Men neemt de tijd voor je en luistert naar mijn wensen.

Uiteindelijk voor een KOGA Randonneur gekozen.

Ik kan deze  winkel van harte aanbevelen.

Sammy

donderdag 07 juli 2016 12:00
Gérard Hermans - Geldrop

Geldrop, 01-04-2016,

Omdat ik inmiddels gepensioneerd ben (directeur van brede scholen) en écht toe aan het invullen van een andere agenda lukt het mij om meer tijd te besteden aan hobby's....(klein)kinderen, accordeon-slagwerk-tuin-fietsen.

Dit jaar (2016) ben ik bewust op zoek gegaan naar de betere hybride fiets en plaatste een advertentie op Marktplaats. Een snelle reactie kreeg ik van John Kösters. Hij heeft een speciaalzaak en garandeerde mij prima te kunnen voorzien. Eerst bracht ik een oriënterend bezoek. Kenmerken van deze ontmoeting waren......rust-authenticiteit-heldere info-flexibiliteit. Het aanbod was echter zo groot dat ik het eerst liet bezinken. Twee dagen later was ik opnieuw in de zaak en nam de tijd om zeer nauwkeurig de aanwezige fietsen met de juiste framemaat te onderzoeken. John sleutelde rustig aan een fiets en ik selecteerde uiteindelijk een top drie van geschikte fietsen. Uitproberen, proefrijden, doorvragen en.......één bleef over. Een prima gebruikte KOGA Miyata. Op mijn vraag of over de prijs te onderhandelen was antwoordde John met een resoluut nee. Nederlanders zijn inmiddels toch erg gewend dat er nog altijd wat van de prijs af te dingen is! Het resulteerde bij mij in ieder geval iets van “jammer”. De koop was snel gesloten waarna de fiets op de trekhaakdrager kon worden geplaatst. Ik ben naar huis gereden met een uiterst tevreden gevoel. Komende 14 dagen ga ik de fiets uitproberen en áls er toch geen juiste balans is of ik ontdek gedurende het gebruik items waardoor het niet de juiste fiets zou zijn, dan heb ik 14 dagen omruilgarantie.

Ik mag me beroepen op een status als zeer kritische klant en daarom geef ik graag de meest opvallende kenmerken van Go-Cycle en John in het bijzonder via dit bericht door:

  • is flexibel
  • communiceert helder
  • denkt mee
  • hanteert "what you see is what you get"
  • laat de ruimte en pusht niet
  • luistert gericht
  • sluit aan bij de klant

Een zaak die zich gespecialiseerd heeft in kwaliteitsfietsen en de goede dingen goed doet!

Altijd tot nadere uitleg bereid!

Gérard Hermans

06-41804220

dinsdag 05 april 2016 09:23
Bart - Waterland-Oudeman

Een tijdje terug een fiets gekocht, die in prima overleg werd geleverd zoals de afspraak.
Maar een klein probleem: mijn vriendin heeft zich de fiets al sinds de eerste dag toegeëigend.
"Getest, zeer goed bevonden en eigendom van" was het antwoord dat ik kreeg.

Grtn Bart

zaterdag 02 april 2016 17:49
E.B. - V.

Na lang twijfelen (best wel prijzig) besloten een afspraak te maken voor een proefritje op een Idworx Easy Rohler bij Go-cycle. 


De zaak staat vol met A-klasse fietsen, keuze genoeg.
Werd zeer vakkundig geholpen en was na een paar proefritjes snel overtuigd, geweldige fiets, ben zeer tevreden.
Had ik veel eerder moeten doen.

Kortom: Zowel fiets als Go-cycle zijn een aanrader.

E.B. te V.

zondag 03 januari 2016 21:07
Roos - Zuidlaren

ik heb een world traveller van Koga gekocht en er al vele kilometers plezier van.

Er mankeerde eerst iets aan de voortandwielen en dat is voorbeeldig opgelost door Go-cycle.

Nu heeft ook mijn man een Traveller van Koga gekocht en er al net zo veel plezier van.

Prima fietsen voor een schappelijke prijs, waar we nog jaren vakantietochten mee gaan maken.

Dank John voor de service.

Roos

dinsdag 08 december 2015 20:51
Dirk Geldermann

go-cycle wurde mir durch einen anderen Händler empfohlen. Ich war auf der Suche nach einem Koga Randonneur und wurde hier auch fündig. Heute ist das Rad angekommen und ich bin abselut zufrieden!

John war äußerst hilfsbereit, freundlich und zu 100% zuverlässig. Das Rad wurde schon nach 3 Tagen in Süddeutschland ausgeliefert und entsprach - wie schon beschrieben - vollstens meinen Erwartungen.

 

Ich kann diesen Laden ohne Einschränkungen empfehlen und bin sehr dankbar für die super Beratung und Hilfe!

Vielen Dank John!

Dirk Geldermann

donderdag 03 december 2015 12:00
Powered by JoomVita VitaBook

Wij leveren de Fiets die u zoekt